Homeshopping banner.jpg

Tommy TV

Tommy Teleshopping heeft als eerste Nederlandse thuiswinkelbedrijf in het huidige medialandschap een eigen digitaal televisiekanaal gelanceerd. Tommy TV, zoals de naam luidt, is te zien op kanaal 250 van Ziggo en via de online livestream. Consumenten worden 24/7 verrast met innovatieve producten die hun gezondheid bevorderen en/of hun leven gemakkelijker maken. 

 

Tommy TV biedt een gevarieerde 24-uurs programmering. Zo staat de vroege ochtend in het teken van fitheid, met onder meer ochtendgymnastiek en een ontbijtprogramma. Verder zijn er speciale programma’s rondom lunch en diner en worden kijkers gedurende de dag verrast met onder meer woon-, slaap- en beautyproducten. Een bijzonder onderdeel is het dagelijkse Happy Hour tussen 17.00 en 18.00 uur, waarbij klanten vanwege de feestelijke lancering van het nieuwe kanaal bij elke bestelling een gratis cadeau ontvangen. Dit Happy Hour is exclusief te zien bij Tommy TV, en dus niet op de andere commerciële zenders. Ook het assortiment is bij Tommy TV uitgebreider dan op de andere zenders.

 

De Nederlandstalige (live) content op tv maakt deel uit van een overkoepelende marketingstrategie, waarbij de social media kanalen, website en Tommy TV elkaar nog meer gaan versterken.

Tommy.png

Altijd Verrassend Origineel

Felman.png

Goede nachtrust voor iedereen

Tommy TV.png

24/7 op kanaal 250 van Ziggo

BluMill.png

Alles voor huis, tuin & vrije tijd

OCG Retail.png

Slimme oplossingen, slimme producten 

Toppers Van TV.png

Producten bekend van TV!

Hebe.png

Renew your beauty

Manons Keuze.png

Gezien op TV bij Business Class

Nutribullet.png

Originele NutriBullet blenders, smoothie recepten en tips

DrHo.png

No.1 Homeshopping in the Netherlands