Homeshopping banner.jpg

Tommy Teleshopping

Een van de bedrijfsactiviteiten van de Omni Channel Group is Tommy Teleshopping, dé marktleider in Nederland als het gaat om thuiswinkelen via tv (DRTV). Tommy Teleshopping verrast de consument dagelijks met innovatieve en originele artikelen door enthousiaste en informatieve commercials (bekend als infomercials) op diverse televisiezenders en het eigen Tommy TV kanaal. Tommy is 7 dagen per week op TV bij de commerciële zenders van RTL, SBS en NET5 in Nederland; bij de Belgische commerciële zenders Vier en Vijf en op het eigen kanaal Ziggo 250.

De producten zijn eenvoudig en direct te bestellen via de telefoon of via de website www.tommyteleshopping.com. Altijd voor de beste prijs en regelmatig met leuke acties, een gratis cadeau of extra korting. 

​Het assortiment van Tommy Teleshopping wordt continu vernieuwd en uitgebreid met leuke en handige artikelen die zich eerst hebben ‘bewezen’ in landen als Amerika en Engeland, waar ze o.a. gekocht kunnen worden bij Wal-Mart en Bed Bath & Beyond. Alleen bij Tommy Teleshopping bestelt men al die originele producten bekend van TV!

Tommy.png

Altijd Verrassend Origineel

Toppers Van TV.png

Producten bekend van TV!

DrHo.png

The drug-free, pain relief solution.

Manons Keuze.png

‘Lovely items for a life of well-being’

Nutribullet.png

America’s best-selling blender, and more

BluMill.png

Alles voor huis, tuin & vrije tijd

Felman.png

Goede nachtrust voor iedereen

Hebe.png

Renew your beauty

Actiedeals.png

Elke dag nieuwe aanbiedingen.