top of page

Mediapartners

Mediapartners.png
Homeshopping afbeelding.jpg

Homeshopping / DRTV

Tommy Teleshopping is marktleider in Nederland en België in thuiswinkelen via tv (DRTV). Tommy Teleshopping verrast de consument dagelijks met innovatieve en originele artikelen via infomercials op TV en diverse online campagnes.


Tommy Teleshopping is ruim 200 uur per week op TV en beschikt hierdoor over een groot bereik. In Nederland is Tommy Teleshopping te zien op de commerciële zenders van RTL, SBS, Net5, ONS, OUTTV, Discovery en TLC en in België op de zenders Vier, Vijf, Zes en Zeven. Daarnaast is Tommy Teleshopping 24/7 te zien op de eigen digitale zender TommyTV, te zien bij Ziggo op kanaal 250.


De producten zijn eenvoudig en direct te bestellen via de telefoon, onze webshop www.tommyteleshopping.com, maar ook via diverse Marketplaces, zoals Bol.com en Amazon. Altijd voor de beste prijs en regelmatig met leuke acties, een gratis cadeau of extra korting. 

 

Het assortiment van Tommy Teleshopping wordt continu vernieuwd en uitgebreid met leuke en handige artikelen in diverse categorieën, zoals #huishouden #gezondheid #fitness #wonen # slapen #beauty #keuken #hobby #tuin.
Alleen bij Tommy Teleshopping bestelt men al die originele producten bekend van TV!

Tommy.png

Altijd Verrassend Origineel

Tommy TV.png

24/7 op kanaal 250 van Ziggo

Tommy Catalogus op maat.jpg

Onz brands bekend van TV

Merken.png
bottom of page